Skandaali! Poliisijohtaja pyysi alaisiaan ampumaan 50 Centin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kuolee vuosittain satoja aseettomia ihmisiä poliisien luoteihin, kun viranomaisten törkeät ylilyönnit ovat jokapäiväisiä tragedioita. Nyt New Yorkissa on paljastunut skandaali, kun poliisijohtaja on pyytänyt alaisiaan ampumaan räppäri 50 Centin.

Poliisi Emanuel Gonzalez on joutunut sisäisen tutkinnan kohteeksi, kun paljastui, että hän on mitä ilmeisimmin kehottanut poliiseja ampumaan räppärin tavattaessa. 50 Cent itse otti Daily Newsin julkaiseman tiedon vastaan tyrmistyneenä ja kertoi selvittävänsä asiaa nyt lakimiestensä kanssa, TMZ uutisoi. Poliisijohtajan mukaan kyseessä oli vain vitsi.

Lehtitietojen mukaan Emanuel Gonzalez antoi käskyn kesäkuussa 2018 New Yorkin 72. poliisipiirin henkilökunnalle. Kyseisellä poliisijohtajalla on Daily Newsin mukaan henkilökohtaisia kaunoja räppäriä kohtaan, koska sama mies ilmoitti vain kuukautta aiemmin 50 Centin ja tämän fanien uhkailleen häntä Instagramissa.