Tyttö kuuli vinkumista maan alta – uskomaton löytö salaojaputkesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tarkkakorvaiset ja -silmäiset lapset tekevät vuosittain monia havaintoja, joita vanhemmat voivat vain ihmetellä. Nyt Australiassa sijaitsevalla maatilalla asuvan perheen tyttären ystävä kertoi kuulleensa keskellä laidunmaata outoa vinkumista maan alta.

Perhe uskoi pikkutytön kertomuksen ja ryhtyi selvittämään äänen lähdettä tarkemmin. Pian selvisi, että samalla kohdalla maan alla kulkee suurikokoinen salaojaputki, jolla sadevesiä siirretään toiseen paikkaan.

Putki kaivettiin esiin ja sieltä tosiaan kuului ääniä. Perheen isä haki paikalle työkaluja, joilla putkeen saatiin leikattua aukko. Sieltä paljastuikin todellinen jymy-yllätys, kun putkessa oli sisällä nuori lammas. Sen henki pelastui tyttären ystävän tarkkojen korvien ansiosta.