Susanna Penttilän halkio hakee vertaistaan – paljastuiko pakara?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ferrer-liikkeen omistava helsinkiläisyrittäjä Susanna Penttilä tunnetaan hänen kurvikkaasta vartalostaan ja näyttävistä vaatekappaleistaan. Nyt nainen on julkaissut peiliselfien, joka on erityisesti miespuolisten seuraajien mieleen.

Ystävänpäivää juhlimassa olleen Susanna Penttilän yllä on nähty valkoinen juhlamekko, jonka halkio ylettyy vyötärölle saakka. Nainen on toivottanut kuvansa avulla hyvää ystävänpäivää kaikille hänen Instagram-seuraajilleen. Penttilällä on lähes 32.000 seuraajaa.

Naisella on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hän on 45-vuotias.

View this post on Instagram

❤️Ihanaa Ystävänpäivää❤️

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on