Tequila-fanien unelmamatka! Rajaton määrä shotteja junamatkalla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Meksikolainen tequila-merkki Jose Cuervo on perustettu jo vuonna 1795. Kyseessä on maailman myydyin tequila, joka nappaa 35 prosenttia kaikista agaave-kasvista valmistettavien juomien myyntiosuudesta. Nyt yhtiö järjestää tequila-teeman matkoja Meksikossa.

Jose Cuervo Express on tequila-yhtiön omistama juna, mikä kulkee makustajineen Guadalajaran kaupungista Tequila-nimiseen kaupunkiin – totta kai. Koska junamatkan pääteemana on agaave-kasvista valmistettava alkoholijuoma, saa reissun aikana nauttia tequilaa rajattomasti.

Junamatka kestää tunnin. Jose Cuervo Express -junaan myydään kolmea eri lipputyyppiä tavallisesta Express-matkasta Premiumiin ja Premiun Plussaan. Juomavaihtoehdot riippuvat lipputyypistä. Junassa on myös pientä naposteltavaa.

Publiée par Jose Cuervo Express sur Samedi 2 juin 2018