Tutkimus vahvisti: Nuorimmat sisarukset muita hauskempia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa perheissä sisarusten välinen kilpailu on jokapäiväistä arkea. Nyt on kuitenkin saatu tutkimustuloksia siitä ketkä ovat sisarusten hauskimpia. Tuoreen brittitutkimuksen mukaan perheen nuorimmat sisarukset ovat keskimäärin vanhempia hauskempia.

Tutkimuksen teki YouGov, joka pyysi 1.783 aikuista ihmistä arvostelemaan eri ikäisten sisarustensa luonnetta. Tulosten mukaan nuorimmat sisarukset pitävät itseään keskimäärin hauskempina kuin vanhempia sisaruksiaan. Nuorimmista 46 prosenttia pitää itseään hauskempina, kun vanhemmista sisaruksista 36 prosenttia pitää itseään hauskempina.

Tutkimustulokselle antaa tukea muun muassa Kevin Lemanin kirja My Youngest, There’s No One Like You, jossa tutkittiin koomikoita, jotka olivat perheensä nuorimpia sisaruksia. Kirja paljasti, että tällaisia perheen sisarusten nuorimpia olivat muun muassa Billy Crystal, Eddie Murphy, Goldie Hawn, Jim Carrey, Whoopi Goldberg, Steve Martin, Jon Stewart, Ellen DeGeneres ja Charlie Chaplin.