Yksinkertainen kikka nopeuttaa silittämistä – liiankin yksinkertainen niksi!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Silityslaudan voi päällystää foliolla, mikäli haluaa nopeuttaa tekstiilien silittämistä. Tällöin huonetekstiilejä tai vaatteita ei tarvitse silittää molemminpuolin, sillä silityslaudassa oleva alumiinifolio heijastaa kuumuutta tehokkaasti.

Of Life + Lisa -blogissa esitellään silittämiseen liittyviä niksejä. Osa ihmisistä rakastaa silitysraudan kanssa työskentelyä, mutta toiset välttelevät suoristamisurakkaa viimeiseen saakka. Blogissa neuvotaan, että alumiinifolio on tehokas, edullinen ja nopea tapa parantaa silitystulosta.

Samassa blogissa vinkataan, että vaikeista rypyistä voi päästä eroon silittämällä tekstiiliä kostean pyyhkeen läpi. Lusikka puolestaan toimii nappien suojelijana kauluspaitaa silittäessä. Kaulukset, vyöt ja kravatit voi silittää myös hiuksiin tarkoitetun suoristusraudan avulla.