Spekti julkaisi härskin peppukuvan: ”Tsiigatkaa, mult tulee pää…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Spekti on tullut vuosien varrella tunnetuksi paitsi monista omista hiteistään myös lukuisista menestyksekkäistä vierailuista muiden artistien kappaleissa. Äskettäin räppäri kertoi kaikkien kappaleidensa saaneen yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa.

View this post on Instagram

Tsiigatkaa, mult tulee pää perseest! 👀😂

A post shared by Samuli Huhtala (@spektiofficial) on

Nyt Spekti julkaisi virallisella Instagram-tilillään hauskan valokuvan, jossa hän poseeraa selin kameraan uima-altaassa takapuoli paljaana. Heijastus veden pinnasta näyttää siltä, että hänen päänsä tulisi takapuolesta. Sen myös räppäri itse on huomannut tekstissään.

– Tsiigatkaa, mult tulee pää perseest, Spekti toteaa kuvansa yhteydessä.

Spekti tunnetaan kappaleidensa lisäksi myös siitä, että hänen musiikkivideoissaan on totuttu näkemään poikkeuksellisen nimekkäitä julkkiksia näyttelijöinä. Esimerkiksi taannoisella Juna-videolla olivat artistin lisäksi mukana esimerkiksi Aku Hirviniemi, Arman Alizad, Oona Kare, Uniikki, Jimi Pääkallo ja Timo Pieni Huijaus.