Suihkuruskettajan tyly viesti – isokokoinen asiakas maksaa enemmän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viestikeskustelu, jossa suihkurusketuksiin erikoistunut kauneussalonki on päättänyt velottaa isokokoiselta asiakkaaltaan enemmän. Syynä on laajempi pinta-ala ja rusketusaineen suurempi menekki.

Australialainen yrittäjä on vastannut asiakkaansa hintatiedusteluun Instagramissa. Hän kysyy hintaa tiedustelleen naisen vartalon kokoa. Kun nainen kertoo olevansa australialaista kokoa 10-12, päättää yrittäjä velottaa enemmän suihkurusketuksesta kuin kokoa 8 olevilta.

Asiakas kysyi netistä, onko tämä normaali käytäntö, ja kaikki muut suihkurusketusalan yrittäjät ovat tuominneet koon perusteella tapahtuvan taksan palvelusta. Osa on ihmetellyt, joutuuko jopa raskaana olevat maksamaan suihkurusketuksesta enemmän, koska kantavat lasta sisällään, Mirror uutisoi. Samalla periaatteella voisi hinnotella törkeästi hieronnat, kynsihuollot tai jopa karvanpoistot.