Holly Haganin kasvot vereslihalla – shokkikuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Geordie Shore -realitysarjan naistähti Holly Hagan kertoi taannoin Staran haastattelussa, että sarjan nuoret tähdet eivät pääse pakoon kameroita ohjelman koko tuotantokauden aikana. Heitä seurataan nimittäin vuorokauden ympäri.

Kuva: Holly Hagan

Nyt Hagan on paljastanut sosiaalisessa mediassa käyneensä kivuliaassa ja erikoisessa operaatiossa, jossa hänen kasvonsa kuorittiin laseria käyttäen. Kuvassa julkkiskaunotar nähdään karmaisevan näköisenä, sillä hänen kasvonsa ovat vereslihalla. Vaurioiden korjaantuminen kestää arviolta kymmenen päivää. Operaation tarkoituksena oli poistaa aknen aiheuttamat ihovauriot.

Geordie Shore -realitysarjan tähdet joutuvat itse lunastamaan paikkansa mediassa. Siksi myös Holly julkaisee aktiivisesti itsestään näyttäviä valokuvia sosiaalisessa mediassa. Lähitulevaisuudessa nähdään miten hyvin nyt tehty operaatio kasvoille auttoi.