Mac Miller levytti huipputuottajan kanssa ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Mac Miller kuoli syyskuussa huumeiden yliannostukseen. Suomessakin esiintyneen tähden poismeno kosketti monia hiphop-faneja.

Nyt tuottaja Thelonious Martin on paljastanut Mac Millerin ehtineen nauhoittamaan kokonaisen levyn edestä materiaalia ennen kuolemaansa. Tähti työsti musiikkia tuottaja Madlibin kanssa. Asia kävi ilmi Madlibin soitettua yhden kappaleista DJ-settinsä aikana.

– Mikäli Madlib päättää siunata maailmaa kyseisellä projektilla, hänen pitäisi, Martin kertoi DJ Boothille.

Madlib on tehnyt yhteistyötä muun muassa Kanye Westin, Ghostface Killahin, MF Doomin ja Mos Defin kanssa. Mac Millerin toistaiseksi viimeiseksi jäänyt albumi, Swimming, julkaistiin vain kuukausi ennen hänen kuolemaansa.