Sukupuoltaan leikkauksella korjannut: ”Tiesin jo pienenä olevani tyttö!”

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Australialainen Youtube-tähti AJ Clementine kertoo, että hän tiesi jo pikkulapsena syntyneensä väärään vartaloon. Hänen unelmansa toteutui viime syksynä, kun hän pystyi korjauttamaan sukupuolensa 22-vuotiaana. Nyt hän kuvailee vartaloaan täydelliseksi.

Transsukupuolisena syntynyt melbournelainen aloitti näkyvät ulkonäkömuutokset teini-ikäisenä, kun hän ryhtyi meikkaamaan itseään naisellisemmaksi. Sittemmin hänen suurimpana haaveenaan on ollut genitaalialueiden korjauttaminen, joka vihdoin toteutui puoli vuotta sitten. Hän juhlisti uutta ja itselleen sopivampaa sukupuolta pukeutumalla bikineihin.

Mikä parasta AJ on saanut täyden tukensa perheeltään, jolle hänen muutoksensa ei tullut yllätyksenä. He ovat onnellisia uuden sukupuolen saaneen tyttärensä puolesta. Myös AJ:n pienemmät sisarukset ovat superonnellisia isosiskon muutoksesta, sillä se vaikuttaa myönteisesti kaikkeen ihmisen ollessa terveellä itsetunnolla varustettu.