Cardi B:n vartalo kuin tiimalasi – upea näky tiukassa punaisessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkista maailmanmaineeseen ponnistanut räppäri Cardi B on palkittu Grammy-palkintogaalassa vuoden parhaasta rap-albumista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun nainen saa kyseisen palkinnon. Hän voitti arvostetun palkinnon Invasion of Privacy -debyyttialbumillaan.

View this post on Instagram

She told me don’t lose me …. Dress by @yousef_aljasmi

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Nyt Cardi B poseeraa punaisessa tyköistuvassa iltapuvussa, joka ei jätä popkaunottaren vartalon muotoja arvailun varaan. Iltapuvun on suunnitellut Yousef Aljasmi.

View this post on Instagram

عاش جسميكو

A post shared by @ yousef_aljasmi on

Cardi B on oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar. Hän on 26-vuotias artisti ja lauluntekijä, joka nimettiin viime vuonna yhdeksi vuoden 2018 vaikutusvaltaisimmista ihmisistä Time-julkaisun toimesta. Hän on naimisissa räppäri Offsetin kanssa, mutta he erosivat välillä viime vuoden loppupuolella.