Missifinalisti Essi Unkuri avantoon – rusketusraidat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähtävä missikaunotar julkaisee nykyisin runsaasti upeita kuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Essi nähdään Biisonimafia-henkisessä valokuvassa, jossa hän pulahtaa Punkaharjun maisemissa avantoon.

– Näiden poikien kanssa ei kyllä tule ikinä tylsää! Taas vaihteeksi saivat yllytettyä mut johonkin hulluun ideaansa. Tällä kertaa se oli Jannen avanto haastattelu! Haastattelun näätte myöhemmin YouTubesta, Essi Unkuri toteaa.

Viime kuukausina Essi on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upeita kuvia myös lomamatkaltaan. Tuoreimmissa otoksissa Essi poseeraa muun muassa rantavedessä bikineissä ananas päänsä päällä Haitilla ja nousee vedestä bikineissä Meksikossa.