Kaksi biseksuaalia naista ja mies suhteessa – odottavat nyt lasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalisen ilmapiirin vapautumisen myötä nykyisin puhutaan aikaisempaa avoimemmin poikkeavista seksuaalisuuksista ja parisuhteista. Nyt lontoolainen kolmikko on astunut julkisuuteen, koska he elävät suhteessa keskenään ja odottavat parhaillaan perheenlisäystä.

Adam Lyons, Brooke Shedd ja Jane Shalakhova uskovat, että lapselle kolme vanhempaa on parempi kuin kaksi. Perheen miehellä on jo ennestään kaksivuotias Dante-poika, ja nyt Shalakhova odottaa miehelle lasta, jonka laskettu aika on heinäkuussa. Kolmikon mukaan lapsi tulee hyötymään siitä, että hänellä on äidin ja isän lisäksi myös äitipuoli samassa perheessä.

– On hienoa, että me kaikki saamme olla vanhempia ja kasvattaa lapsen yhdessä. Olemme puhuneet tästä pitkään ja pidämme kaikki itseämme lapsen vanhempina. Perheessämme tittelimme ovat lapsille isä, äiti ja äiti, Lyons kertoi New York Times -lehdelle.