Povi kuin pelastusrengas? Mallikaunottaren uima-allaskuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

View this post on Instagram

👋🏻

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

View this post on Instagram

✌🏽out Mexico ❤️

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Tällä kertaa Lais on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa upean kuvan, jossa hän poseeraa oransseihin bikineihin sonnustautuneena uima-altaassa selällään kelluen.

Lais Ribeiroa haukuttiin lapsena kotikaupungissaan rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän matkusti New Yorkiin, ja matka muutti hänen elämänsä. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa ryhtyäkseen supermalliksi.