Suomalaistytöstä supermalli? Historialliset uimapukukuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka ikuistettiin taannoin Victoria’s Secretin koekuvauksissa.

View this post on Instagram

💦

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

View this post on Instagram

@victoriassecret

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Nyt Lotta poseeraa upeissa Havaijilla ikuistetuissa mallikuvissa vaaleansinisessä uimapuvussa. Lisäksi äskettäin hänet nähtiin historiallisissa mallikuvissa Victoria’s Secretin tuotteisiin pukeutuneena.

Vuodenvaihteessa Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.