Michael Jacksonin skandaali paisuu – ruumis halutaan kaivaa ylös

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin palveluksessa työskennellyt kodinhoitaja paljasti äskettäin, että popin kuninkaan Neverland-maatilalla oli aina paljon pikkupoikia, jotka kilpailivat Michael Jacksonin huomiosta. Aiheesta tehty Leaving Neverland -kohudokumentti on nostanut aiheen taas pintaan.

Aikamiehiksi kasvaneet James Safechuck ja Wade Robson paljastavat laulajan harjoittaneen seksuaalista hyväksikäyttöä heidän ollessaan 7- ja 10-vuotiaita 1990-luvulla. Skandaalin paisuminen on johtanut siihen, että nyt on jo vaadittu edesmenneen Michael Jacksonin ruumiin kaivamista ylös haudasta tutkimusten vuoksi.

NME-musiikkilehden saamien tietojen mukaan nyt on tullut esiin peräti 11 uutta syytöstä poptähteä kohtaan. Väitteiden mukaan Michael Jackson ahdisteli seksuaalisesti lapsia sekä vammaisia ja parantumattomasti sairaita lapsia peräti kolmen vuosikymmenen aikana. Laulaja kuoli vuonna 2009.