Nainen haluaa laukun ihmisen nahasta – pyysi apua ompelufoorumilta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Manchesterissa asuva 55-vuotias Joan-niminen nainen on pyytänyt apua nahkaesineiden valmistamiseen erikoistuneilta ompelijoilta ja suunnittelijoilta. Hän haluaa valmistaa käsilaukun ihmisennahasta. Vaikka hanke kuulostaa ällöttävältä, on syy erittäin henkilökohtainen.

Sewportin julkaiseman artikkelin perusteella Joan on todennäköisesti menettämässä toisen alaraajoistaan. Sen sijaan, että naisen jalka heitetään roskikseen, haluaisi hän sen itselleen. Nainen haaveilee käsilaukusta, joka olisi valmistettu ainakin osittain hänen oman jalkansa ihosta.

Hän tietää, että ajatus kuulostaa hullulta, mutta vielä enemmän häntä puistattaa se, että naisen jalka heitettäisiin vain jonnekin mätänemään. Hän on varannut projektiin 3.000 puntaa.