Risto Räppääjä ja pullistelija ylitti 100 000 katsojan rajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Markus Lehmusruusun ohjaama Risto Räppääjä ja pullistelija on ylittänyt 100.000 katsojan rajapyykin ja saanut kaikkiaan 104.885 katsojaa. Ensi-iltaan Risto Räppääjä ja pullistelija tuli viime viikon perjantaina 15. helmikuuta, joten raja ylittyi jo kahdeksantena päivänä ensi-illan jälleen.

– Mahtavaa, että elokuvamme on saavuttanut näin hienosti katsojat. Olemme saaneet elokuvasta upeaa palautetta; sekä lapset että aikuiset ovat nauraneet ja liikuttuneet. Myös ajankohtaisten teemojen käsittelyä ja elokuvan lämmintä katsetta on kiitelty, ohjaaja Markus Lehmusruusu kertoo.

– On ollut erityisen hienoa kuulla, miten monelle perheelle elokuva on tarjonnut yhteisen viihtymisen lisäksi väylän keskustella tärkeistä elämän asioista, jotka yhdistävät meitä kaikkia.

Elokuvan on tuottanut Rimbo Salomaa ja alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana myös säveltäjä Iiro Rantala. Elokuvan päärooleja, Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä, esittävät Silmu Ståhlberg ja Lumi Kallio.