Kädetön vammaisurheilija puukotti isäänsä – sakset varpaiden välissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias brittiläinen vammaisurheilija Rory O’Connor joutui oikeuteen puukotettuaan isäänsä. Hän puukotti isäänsä vatsaan saksilla, jotka nuori mies oli ottanut varpaidensa väliin. Nyt on kuitenkin paljastunut, että O’Connor ei ilmeisesti joudu teostaan vankilaan.

Jalkapalloa vammaisurheilijoiden joukkueessa kansainvälisellä tasolla pelanneen Rory O’Connorin isä Kevin vetosi Cardiffin tuomioistuimessa vankilatuomiota vastaan, koska hän pelkää poikansa turvallisuuden puolesta kaltereiden takana.

Isän ja pojan välille syntynyt riita alkoi siitä, että isä ei hyväksynyt poikansa kantavan saksia mukanaan aseena. Poika halusi puolustautua saksilla jouduttuaan uhkailun kohteeksi. Lopulta sanaharkka päättyi puukotukseen, josta selviämiseen isä tarvitsi leikkaushoitoa.

Oikeudessa kuultiin lisäksi miten taitavasti poika on oppinut käyttämään jalkojaan suorittaakseen arkipäivän rutiinejaan. Poika tuomittiin 12 kuukauden yhdyskuntapalveluun ja 100 tunniksi työpalveluun.