Kendall Jennerillä rohkea asu Oscar-juhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien maailmanvalloitus jatkuu edelleen vahvana, sillä vuoden aikana eniten tienannut huippumalli oli vuonna 2018 Kardashianien perheen Kendall Jenner. Kendall tienasi kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana peräti 22,5 miljoonaa dollaria.

View this post on Instagram

last night at @vanityfair

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

23-vuotias Kendall poseerasi eilen illalla Oscar-juhlien perinteisillä Vanity Fair -lehden jatkoilla, jonne mallikaunotar oli pukeutunut todella paljastavaan iltapukuun. Asu oli nimittäin paljastaa hieman liikaa ja vilautus oli millien päässä.

Kardashianit-tähden rahallinen menestys on talouslehti Forbesin mukaan pitkälti hänen solmimiensa yhteistyösopimusten ansiosta. Kendall on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adidaksen, Calvin Kleinin ja Estee Lauderin kanssa.