Mies riisui housunsa lentokoneessa – matkustaja kuvasi seuraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkät lentomatkat ovat tunnetusti rasittavia monestakin syystä, mutta tiukat vaatteet ovat usein yksi syy. Moni haluaisi varmasti riisua vaatteitaan, jotta matkasta tulisi mukavampi. Harva kuitenkaan haluaa sellaista tehdä.

Nyt eräs Air Francen keski-ikäinen miesmatkustaja on päättänyt toimia toisin välittämättä kanssamatkustajien mielipiteistä. Hän nimittäin riisui Pariisista Los Angelesiin suunnanneen lennon alussa housunsa ja sukkansa ja nautiskeli yhdeksän tunnin lennon ajan pelkät bokserit jalassaan.

Kun naismatkustaja Lizzie Thompson valitti tilanteesta lentoemännälle, tarjoutui lentoemäntä vain siirtämään naisen istumaan toiseen paikkaan. Thompson otti tilanteesta kuvia, joita hän julkaisi sosiaalisessa mediassa.