Nerokasta! Lasten matkaparisänky mahtuu laukkuun

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasten matkasängyt ovat jo monille lapsiperheille tuttuja, mutta nyt tulee mullistava uutuus. Lapsille on nimittäin esitelty matkaparisänky Kid-O-Bunk, joka mahtuu kokoon taitettuna laukkuun. Nerokas idea tulee varmasti tarpeeseen paljon matkustaville lapsiperheille.

Kid-O-Bunk koostuu kokoon taittuvasta metallikehikosta ja kahdesta kehikkoon pingotettavasta kankaasta. Kokoon taitettuna kehikko menee erittäin pieneen tilaan ja painaa vähän, joten sitä on helppo kuljettaa mukana ja esimerkiksi varastoida.

Kokoamiseen ja purkamiseen ei matkasänkyjen tavoin tarvita lainkaan työkaluja. Matkaparisänky painaa vain noin 18 kiloa ja se on tarkoitettu kahdelle korkeintaan 12-vuotiaalle lapselle. Sängyn kerrotaan kuitenkin kestävän jopa 100-kiloisen aikuisen painon.