McDonald’s toi myyntiin aidosti tulisen hampurilaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin hampurilaisketju McDonald’s on viimein tuomassa markkinoille aidosti tulisen hampurilaisen. 1990-lopulla ensimmäisen kerran esitelty El Maco oli ketjun ensimmäinen Suomessa myyty tulinen hampurilainen, jota jouduttiin lopulta jopa laimentamaan seuraavaan lanseeraukseen.

Nyt maailmalla on tullut myyntiin kanahampurilainen, jota myydään kolmea eri tulisuutta. Jalapeno McChicken on aavistuksen tulinen hampurilainen, Habanero McChicken sitä hieman tulisempi ja Ghost Pepper McChicken on ennakkotietojen ja nimensä perustella jo todella tulinen tuttavuus.

Jalapeno McChicken ja Habanero McChicken tulivat myyntiin jo helmikuun alussa, mutta tulinen Ghost Pepper McChicken tulee myyntiin tänään 26. helmikuuta. Uutuudet eivät tule ainakaan tällä tietoa kiinteäksi osaksi valikoimia, sillä esimerkiksi Ghost Pepper McChicken on alustavasti myynnissä vain 11. maaliskuuta saakka.

Suomalaisittain ikävää on, että uutuudet ovat myynnissä vain Kanadassa.