Muumit-sarjan uusi versio jakaa mielipiteet: ”Pilalla! Täystyrmäys!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin lastenohjelmiin lukeutuneet Muumit on nyt saanut ensi-iltansa uudella tuotannolla, jossa nähtiin huomattava päivitys vanhoihin tuttuihin Muumeihin. Suomalaiseteivät olleet lopulta yhtä mieltä siitä oliko Muumien uusi tuleminen onnistunut vai ei.

Tove Janssonin rakastettuihin muumikirjoihin ja -sarjakuviin perustuvan Muumilaakso-sarjan ensimmäinen kausi pitää sisällään kolmetoista 22 minuuttista jaksoa. Muumilaakso-animaatiosarja alkoi Ylen kanavilla 25. helmikuuta. Kritiikkiä sai esimerkiksi ohjelman esitysaika.

Sarjan suomenkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat muun muassa Joonas Nordman, Satu Silvo ja Ville Haapasalo. Suurta mielenkiintoa kansainvälisesti herättäneen sarjan englanninkielisiin ääninäyttelijöihin kuuluvat Taron Egerton, Rosamund Pike ja Kate Winslet.