Oscar-voittaja Rami Malek putosi lavalta – ensihoitajat riensivät apuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Rami Malek voitti sunnuntaina parhaan miespääosan Oscarin Freddie Mercuryn roolista Bohemian Rhapsody -elokuvassa. Gaalailta ei kuitenkaan sujunut näyttelijältä aivan ongelmitta.

Malek nähtiin nimittäin kompuroimassa juhlasalisa gaalan päätyttyä, kun näyttelijä putosi lavalta ollessaan matkalla lavalta yleisöalueelle. Juhlavieraat nostivat Malekin ylös, ja ensihoitajat riensivät nopeasti hänen avukseen.

Hollywood Reporter -lehden mukaan tähti nähtiin pian jo antamassa haastatteluja hyvissä sielun ja ruumiin voimissa.

Kiitospuheessaan Malek paljasti, ettei hän uskonut olevansa ilmeinen valinta ikonisen rocktähden rooliin. Hän päihitti parhaan miespääosan ehdokkuudessa lukuisat Hollywood-konkarit, kuten Christian Balen, Willem Dafoen ja Viggo Mortensenin.