Oscar-bileiden niukin asu on tässä – kuin suoraan uimarannalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoe Kravitz on tehnyt uraa niin näyttelijänä, mallina kuin muusikkonakin. Viime aikoina hänet on nähty jo pariin otteeseen poseeraamassa rohkeissa kuvissa, ja muutama päivä sitten Zoe poseerasi somekuvissaan alastomana. Nyt hän on juhlinut Oscareita illan niukimmassa asussa.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Kravitz asteli nimittäin Oscar-juhlien maineikkaiden Vanity Fair -lehden jatkobileisiin erittäin niukassa asussa, jonka yläosa toi mieleen lähinnä bikinit ja alaosa mustan kietaisuhameen.

Zoe Kravitz on tullut tunnetuksi elokuvista, kuten Mad Max: Fury Road, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja X-Men: First Class. Hän tulee esittämään pääroolia High Fidelity -kirjan pohjalta tehdyssä televisiosarjassa.

View this post on Instagram

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on