Kylie Jenner kuin seksikäs tiimalasi – voiko tämä vartalo olla luomua?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen nuori julkkiskaunotar Kylie Jenner on tehnyt lyhyellä yrittäjäurallaan jo vähintään kymmenien miljoonien eurojen omaisuuden, joka voi nousta jopa satoihin miljooniin. Viime päivinä Kylie on ollut otsikoissa, koska hänen paras ystävänsä petti Jennerin isosiskon miehen kanssa.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Nyt Kylie nähdään kuitenkin taas upeissa mallikuvissa, joiden perusteella hänen tiimalasia muistuttava vartalonsa on kaukana luomusta. Kuvissa nähdään nimittäin erittäin muodokas nuori nainen.

Kylien isosiskon miehen kanssa pettänyt 21-vuotias somejulkkis Jordyn Woods on Kylie Jennerin pitkäaikainen ystävä ja niistä parhain. Nyt hän on kertonut olleensa pettämishetkellä niin juovuksissa, ettei muista mitään koko tilanteesta. Khloe Kardashian sai tietää Tristan Thompsonin uskottomuudesta lukuisista eri lähteistä.