Mies osti kaapin 450 eurolla – sisältä löytyi 7 000 000 euroa seteleinä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television realitysarjoissakin on viime aikoina seurattu huutokaupan metsästäjiä, jotka ostavat varastoja siinä toivossa, että niistä löytyisi mahdollisimman arvokasta omaisuutta. Ajoittain maailmalta kantautuu uutisia tällaisista tapauksista, ja tuorein hakee vertaistaan koko maailmasta.

Nainen osti nimittäin 450 eurolla huutokaupasta kaapin, jonka sisältä löytyi kirjaimellisesti aarre. Kaapissa oli nimittäin piilotettu kassakaappi. Sieltä löytyi suuri määrä seteleitä, joiden yhteisarvo osoittautui peräti seitsemäksi miljoonaksi euroksi.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Storage Wars -realitysarjan isäntä Dan Dotson. Hänen mukaansa pian löydön jälkeen ostajiin otti yhteyttä lakimies, joka kertoi edustavansa kaapin myyjiä ja tarjosi löytäjille 500.000 euron löytöpalkkiota. Siihen löytäjät eivät vielä suostuneet, mutta seuraava tarjous 1,2 miljoonan löytöpalkkiosta hyväksyttiin.