Missikaunotar Shirly Karvinen paratiisilomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

SuomiRock-radiokanavalla työskentelevä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen kiinnitettiin taannoin myös televisioon, kun hän sai pestin deittiohjelma Love Island Suomen juontajana. Espanjassa kuvatussa ohjelmassa sinkut muodostivat pareja muista talon asukkaista.

View this post on Instagram

”Joko saa hengittää?” #kasuaalisti 🌴👙

A post shared by SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) on

Shirly Karvinen julkaisee ajoittain sosiaalisessa mediassa upeita kuvia itsestään ja elämästään. Nyt hänet nähdään näyttävissä lomakuvissa, joissa Karvinen poseeraa esimerkiksi uima-altaassa ja sen reunalla bikineissä. Paratiisimaisemat tuovat pienen tuulahduksen aurinkolomaa myös Suomeen.

View this post on Instagram

Tää on ollut aika kiva maanantai 🌴 #thailand

A post shared by SIRPA 👑 (@shirlykarvinen) on