90210-tähti Luke Perry kiidätetty sairaalaan – saanut vakavan kohtauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla maailmanmaineeseen Beverly Hills 90210 -sarjan kautta noussut Luke Perry on joutunut sairaalaan. Syynä on tähden saama sairaskohtaus.

TMZ-sivuston mukaan Perry kiidätettiin sairaalaan Los Angelesin Sherman Oaksissa sijaitsevasta kodistaan. Hänen tämänhetkinen tilansa ei ole tiedossa. 52-vuotiaan tähden saaman kohtauksen laatua ei ole paljastettu, mutta lehti kuvailee sitä vakavaksi.

Perry särki teinikatsojien sydämiä Beverly Hills 90210 -sarjassa vuosina 1990-1995 ja 1998-2000. Viime vuosina hän on tullut tunnetuksi Riverdale-sarjasta, jossa hän näyttelee päähenkilö Archie Andrewsin isää. Luke Perry on mukana myös Quentin Tarantinon tulevassa Once Upon a Time in Hollywood-elokuvassa.