No nyt! Emilyn bikinit paljastavat enemmän kuin peittävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

My new favorite blue @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Taannoin Emily kuvattiin asioimassa kioskilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, kun hän esitteli uutta BODY-alusvaatesarjaa. Nyt mallikaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jossa hänet nähdään poseeraamassa hyvin niukoissa bikineissä sekä yläosattomana.

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.

View this post on Instagram

My new favorite suit @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on