Khloe Kardashiania huhuttiin uudeksi Bachelorette-tähdeksi – tähti tyrmäsi väitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian erosi viime viikolla poikaystävästään Tristan Thompsonista pettämiskandaalin vuoksi. Pian sosiaalisessa mediassa levisi huhuja, joiden mukaan tähti tähdittäisi Bachelorette-sarjan uutta kautta.

Bachelorette, eli Unelmien poikamiestyttö -sarjan luoja Mike Fleiss kirjoitti Twitterissä Khloen olevan ehdolla sarjan tulevalle kaudelle. Hän vihjasi aikovansa neuvotella asiasta Kris Jennerin kanssa.

Kim Kardashian tyrmäsi väitteet valeuutisina. Fleiss puolestaan vastasi, ettei Kim tiedä asiasta salassapitosopimuksen vuoksi. Lopulta Khloe itse kommentoi asiaa ja kiisti huhut raivokkaan twiitin muodossa.

– En ole mikään v*tun klikkiotsikko juuri nyt. Lopeta tai asianajajani ottavat sinuun yhteyttä. Kuinka epäkunnioittavaa!, Khloe vastasi Fleissille.