Ruokalähetti dippasi kiveksensä kastikkeeseen – nettivideo voi viedä 15 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintoloista kantautuu ajoittain tietoja tapauksista, joissa henkilökunta kostaa asiakkaalle esimerkiksi pienen juomarahan antamisen. Nyt verkossa leviää taas kerran video, jossa näin tapahtuu. Tällä kertaa asiakas oli tilannut take away -ruokaa ja jätti vain 0,89 dollaria tippiä.

Se oli henkilökunnan mielestä liian vähän eivätkä he jättäneet asiaa kostamatta. Työkaveri kuvasi nimittäin videolle miten Dinner Delivered -yrityksen työntekijä dippasi kiveksensä asiakkaan dippikastikkeeseen. Hän oli Tennesseen Maryvillessä asuva 31-vuotias Howards Webb, joka on nyt saanut rikossyytteen teostaan. Lisäksi hän sai potkut työpaikastaan.

Tapaus paljastui, kun videon kuvannut henkilö julkaisi sen Facebookissa ja totesi samassa yhteydessä, että tässä on seuraus liian pienestä tippaamisesta. Knoxville News Sentinel -lehden mukaan mies voi saada 12. maaliskuuta alkavassa oikeudenkäynnisä jopa 15 vuoden vankeustuomion ja 10.000 dollarin sakot.