Michelle Lewin on taas kunnossa – kuva paljastaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

Se fue 👋🏻🥂

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja kerroimme taannoin miten hänen takapuolensa on kirjaimellisesti seurattu myös eläinmaailmassa. Sika nimittäin puraisi Michellea takapuoleen hänen ollessaan rannalla. Nyt Lewinin bikinipeppu on jo kunnossa.

View this post on Instagram

Comment if you see it… 🏃🏼‍♀️🐖🤨

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.