Disneyn noloimmat mokat suosikkianimaatioiden uusissa versioissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Walt Disney –yhtiö on viime vuosina tuottanut useita elokuvia, jotka ovat näyteltyjä versioita yhtiön rakastetuista animaatioista. Vaikka nämä tuoreet versiot ovat olleet kaupallisia menestyksiä, eivät kaikki tosifanit ole olleet niistä täysin vakuuttuneita. Uusiin elokuviin on muun muassa tehty joitakin muutoksia.

Nyt Watch Mojo on koonnut näistä muutoksista kaikkein surkeimmat yhdelle videolle. Muun muassa piirretyissä ja animaatioissa kuullut kappaleet ovat monen mielestä suuressa osassa näissä klassikkoelokuvissa, ja niiden puuttuminen tai huono toteutus on ollut monelle pettymys uusissa Disney-versioissa. Myös uudelleenfilmatisointien synkät värimaisemat ja värien puuttuminen on ollut osalle katsojista pettymys.