Mies ampui itseään penikseen – poliisin mukaan asekin oli laiton

Ohhoh! · Stara.fi

Ampuma-aseiden kanssa tulisi aina tietää mitä on tekemässä, sillä osaamattomuus aseiden kanssa voi koitua kohtaloksi tavalla tai toisella. Vapaista aselaeistaan tunnetuista Yhdysvalloista on nyt kantautunut tietoja tapauksesta, jossa mies ampui itseään vahingossa kriittiseen ruumiinosaan.

Indianan osavaltiossa sijaitsevassa Marionin kaupungissa viime torstaina tapahtuneessa onnettomuudessa mies käsitteli ladattua käsiasettaan taitamattomasti, minkä seurauksena ase laukesi ja luoti osui miehen penikseen.

46-vuotias Mark Anthony Jones ampui ”ysimillisellä”, kun se oli yhä kiinnitettynä hänen vyöhönsä. Ase laukesi, kun mies oli asettelemassa sitä paremmin. Mies kiidätettiin lähimpään sairaalaan Marion General Hospitaliin, jonka henkilökunta soitti paikalle poliisit. Myöhemmin poliisi ilmoitti, ettei Jonesilla ollut aseenkantolupaa.