Mummo kiipesi jäälautalle – sitten tempaus meni pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turistikierroksilla voi joskus syntyä hyvinkin erikoisia tilanteita, kun kaikki ei menekään ihan suunnitelmien mukaan. Nyt Catherine Streng on paljastanut kuvien kera kuinka hänen mummonsa joutui hengenvaaraan lomareissullaan, jossa mummo päätti kokeilla istahtaa pienelle jäälautalle.

Mummo oli tutustumassa Islannin kaakkoisosassa sijaitsevaan Jökulsarlonin laguuniin, kun hän istahti jäälautalle kuvausta varten.

Päätös oli koitua kuitenkin mummon kohtaloksi, sillä jäälautta alkoi nopeasti etääntyä vesivirtausten mukana ja kellui lopulta kauas ulapalle hyytävän kylmässä vedessä. Lopulta hätiin kutsuttiin venekunta, jossa oli tarvittavaa osaamista pelastaa mummo jäälautalta. Pelastuksen jälkeen kylmettynyt mummo kuljetettiin nopeasti maihin.