Uusi livevideo Turusta – toriparkin rakentamista voi seurata läheltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen media- ja markkinointialan yritys Flycam Oy tarjoaa turkulaisille reaaliaikaisen näkymän Turun Kauppatorista, jonne rakennetaan parhaillaan toriparkkia. Kauppatoria pääsee seuraamaan maaliskuun alusta lähtien toukokuun loppuun saakka.

Kyseessä on lyhyt pilottimainen hanke yhteistyössä Sokos Hotel Hamburger Börsin ja Aurinko Golfin kanssa. Turun reaaliaikaista videokuvaa voi seurata tästä linkistä.

Flycamin verkkokamerat ovat hyvä tapa seurata esimerkiksi kaupunkikehitystä, rakennushankkeiden etenemistä ja matkailukohteiden vilskettä. Kuvaa voi seurata reaaliajassa tai katsella siitä koostettuja timelapse-videoita. Kameran tuottama materiaali on helposti jaettavissa sosiaalisessa mediassa. Kuvaa voi myös sijoittaa suoraan verkkosivuille, ja siihen on helppo lisätä monenlaista interaktiivista mainossisältöä.

Flycam on perustettu vuonna 2010. Pioneerinä ammattimaisen drone-kuvauksen saralla Suomessa aloittanut yritys on vakiinnuttanut asemansa monipuolisten media- ja markkinointialan palveluiden tarjoajana. Toiminnassa yhdistyvät ajan hermoilla pysyvä huipputeknologia tuotantotiimin vakaaseen ammattitaitoon ja monikymmenvuotiseen media- ja mainosalan kokemukseen.