Kate Beckinsale ja Pete Davidson vahvistivat suhteensa – 20 vuoden ikäero ei haittaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saturday Night Live -koomikko Pete Davidson ja näyttelijä Kate Beckinsale ovat vahvistaneet suhteensa. Kaksikko on suudellut julkisesti jääkiekkopelissä New Yorkissa sunnuntaina. Pariskunnalla on 20 vuoden ikäero.

Näyttelijätär Kate Beckinsale ja koomikko Pete Davidson suutelivat New York Rangersin NHL-pelissä sunnuntaina paparazzien ottaessa kuvia. Sekä 45-vuotias Kate että 25-vuotias Pete näyttivät olevan onnellisia käsi kädessä kulkiessaan.

Pete Davidson on ainoastaan viisi vuotta vanhempi kuin Kate Beckinsalen vanhin tytär Lily Mo Sheen, Daily Mail uutisoi.

Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran Golden Globes -gaalan juhlissa muutama kuukausi sitten. Pete Davidson solmi viime vuonna pikakihlat laulaja Ariana Granden kanssa. He erosivat loppuvuodesta. Kate Beckinsale erosi puolestaan aviomiehestään Len Wisemanista 12 vuoden avioliiton jälkeen vuonna 2016.

View this post on Instagram

Dat ass tho

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

View this post on Instagram

Still a Role Model 4 the new generations #petedavidson #snl

A post shared by Pete Davidson (@petedavidsonoriginal) on