Courtney Stodden esitteli tankotanssitaitonsa – kuin suoraan strippiklubilta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutta albuminaan parhaillaan valmisteleva glamourmalli Courtney Stodden yrittää saavuttaa lisäjulkisuutta Instagramissa paljastavien otosten avulla. Nainen on julkaissut tankotanssivideon, jolla hän esittelee seksikkäitä liikkeitä valkoisissa farkuissa ja pienessä topissa.

Teinivaimona julkisuuteen singahtanut Courtney Stodden on nykyisin keskittynyt musiikkiin ja vartalonsa muotojen esittelemiseen. Nainen keikistelee yhdellä julkaisemistaan videoista korkeakorkoisissa kengissä seksikkäästi sipsuttaen. Sen jälkeen hän viettelee katsojia tankotanssilla.

Naisen liikkeet ovat kuin suoraan herrasmiesklubilta. Tankotanssi on parhaimmillaan monipuolinen liikuntamuoto, joka vaatii kehonhallintaa ja akrobatiaa. Courtney Stodden harjoittelee lajia ilmeisesti omaan kotiinsa asennetun tangon avulla.

View this post on Instagram

#vibes

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on