Spermaa keksien päälle – fitness-kaunottaren resepti leviää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet ravintoneuvoja ja kunto-ohjaaja Tracy Kissin hyödyntävän ystävänsä siemennestettä osana vegaanista ruokavaliota saadakseen elimistöönsä tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita. Nainen on jakanut reseptivinkin Youtubessa, kuinka siemennestettä voi hyödyntää keksien kuorrutteena.

Tracy Kiss on kahden lapsen äiti ja sperman hyötykäytöstä julkisesti bolggaava vegaani ja kunto-ohjaaja. Fitness- ja tautointimalli on jakanut viime vuonna Youtubeen videon, jolla hän esittelee proteiinikeksien reseptiä. Nainen käyttää yhtenä raaka-aineena ystävänsä lahjoittamaa siemennestettä. Hän sivelee spermaa jäähtyneiden keksien päälle kuorrutteen tavoin.

Kerroimme aiemmin, että Kiss on kertonut blogissaan nauttivansa joka aamu lusikallisen ystävänsä spermaa, koska se pitää hänet terveempänä ja paremmalla tuulella. Lisäksi hän on valmistanut siemennesteestä kasvonaamioita. Siemenneste sisältää miehen ruokavaliosta ja elintavoista riippuen runsaasti suolaa, sinkkiä, seleeniä, sokereita, lipidejä, steroideja, entsyymejä ja aminohappoja.