Ihmis-Kenillä on uusi muodonmuutos – esitteli ulkonäkönsä Milanossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Milanon muotiviikoille hiljattain osallistunut Rodrigo Alves, eli ihmis-Ken, on muuttanut ulkonäköään rajusti tämän vuoden aikana. Nyt mies on vaihtanut hiustyyliään veikeämpään suuntaan.

Laihdutuskuuria parhaillaan suunnitteleva Rodrigo Alves on piipahtanut Milanon muotiviikoilla. Mies on tunnustanut rakastavansa italialaista ruokaa ja siksi aikoo siirtää laihdutuskuurinsa myöhemmäksi. Hän esiintyi paparazzien edessä vihertävän samettisessa asukokonaisuudessa.

Muoviselta nukelta näyttävä Rodrigo Alves on käynyt yli 60 kauneusleikkauksessa. Mies on muutettu kauttaaltaan muistuttamaan epäaitoa ja uniikkia ihmistä. Hän on saavuttanut runsaasti mediajulkisuutta ulkonäöllään ja suunnittelee osallistuvansa Euroviisuihin. Miehen varakkaat vanhemmat ovat mahdollistaneet luksusluokan elämän kauneusleikkauksineen.