Michael Jacksonin suosio romahti – radioasemat lopettivat soittamisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uuden-Seelannin suosituimmat radiokanavat omistavat mediayhtiöt New Zealand Media Entertainment ja MediaWorks ovat päättäneet lopettaa Michael Jacksonin musiikin soittamisen. Yhtiöillä on lukuisia radioasemia ympäri Uutta-Seelantia.

– Emme päätä, onko Michael Jackson syyllinen pedofiliaan vai ei, mutta haluamme soittaa sitä musiikkia mitä ihmiset haluavat kuunnella, MediaWorks Groupin sisältöpäällikkö Leon Wratt sanoo Daily Mailille.

Myös kolme kanadalaista radioasemaa on päättänyt lopettaa Michael Jacksonin musiikin soittamisen parhaillaan menossa olevan pedofiiliskandaalin vuoksi. Äskettäin julkaistu dokumentti Leaving Neverland on paljastanut, että popin kuningas on käyttänyt pieniä poikia seksuaalisesti hyväkseen vuosikausien ajan. Dokumentin ohjannut Dan Reed on sanonut, että Michael Jacksonin fanien kannattaakin arvioida suosikkiartistinsa edesottamukset uudenlaisesta näkökulmasta.