Mies tekaisi sieppauksensa – yritti välttyä vedonlyöntivelkojen maksamiselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vedonlyönnin velkojen maksaminen ei ole koskaan mieluisaa puuhaa, mutta harva menee niiden välttelemisessä yhtä pitkälle kuin New Yorkissa asuva mies. Hän teeskenteli joutuneensa rajun rikoksen uhriksi.

Poliisi löysi 60-vuotiaan Robert Brandelin sidottuna ja teipattuna autonsa penkiltä. Brandel väitti kahden Super Bowl -vedonlyöntiporukkaan kuuluneen miehen uhkailleen häntä aseella, pakottaneen hänet ajamaan ympäri osavaltiota kahden päivän ajan ja varastaneen häneltä 16 000 dollaria.

Poliisi kuitenkin suhtautui tarinaan epäilyksellä Brandelin siistin olemuksen ja rauhalliseen ansiosta. Lopulta kävi ilmi, että mies oli tekaissut koko rikoksen.

Brandel oli yrittänyt välttyä Super Bowl -pottivedonlyöntiin liittyvien velkojen maksamiselta. Associated Press -uutistoimiston mukaan miestä syytetään huijauksesta ja perättömästä rikosilmoituksesta.