Itä-Suomen poliisi julkaisi hurjan kuvan: ”Tällainen ilmestys ajoi partiota vastaan tänä yönä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itä-Suomen poliisi on julkaissut Twitterissä kuvan Pohjois-Karjalassa poliisipartiota vastaan ajaneesta autosta. Liperissä vastaan tulleen auton tuulilasista näkyi ainoastaan puolet kuljettajan kasvojen kohdalta.

– Tällainen ilmestys ajoi partiota vastaan tänä yönä Liperissä Pohjois-Karjalassa. Muistakaa puhdistaa auto kunnolla lumesta ennen ajoon lähtöä, ettei poliisin tarvitse muistuttaa teitä siitä sakon kera!, Itä-Suomen poliisi kirjoittaa Twitterissä.

Valkoinen ajoneuvo näyttää kuvassa lumipallolta. Kuljettaja on puhdistanut ainoastaan pienen osan tuulilasista. Laiska lumiharjaaja ei pysty havainnoimaan liikennettä ja aiheuttaa vaaratilanteita liikenneturvallisuudessa. Liperin lumisen auton kuljettaja oli ollut liikkeellä yöaikaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.