Rallikuskin rengas puhkesi 300 kilometrin tuntivauhdissa – uskomaton ajotaito pelasti

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Rallikuljettajien täytyy osata varautua radalla yllättäviin tilanteisiin. Kokeneimpien ajajien kieli pysyy keskellä suuta jopa silloin, kun varma hengenvaara uhkaa.

Youtubessa julkaistulla videolla seurataan kuljettaja Cory Friedmanin ajoa Porsche Club of American -rallissa Daytonan ajoradalla. Mies joutui onnettomuuteen kesken ajon hänen Porsche 911 RSR -ajoneuvonsa renkaan räjähdettyä.

Friedman onnistui säilyttämään ajoneuvonsa hallinnan jopa miltei 300 kilometrin tuntivauhdissa. Vaara oli lähellä joka sekunti erityisesti muiden kuljettajien ajaessa aivan hänen vierestään, mutta lopulta mies onnistui ajamaan Porschen turvaan odottamaan apua.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.