Tristan Thompsonin pettämisvyyhti selvisi Khloe Kardashianille – suhteita lukuisten naisten kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Khloe Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson erosivat pian sen jälkeen, kun mies petti häntä Jordyn Woodsin kanssa. Nyt Kardashianit-tähdelle on alkanut paljastua, ettei tapaus ollut suinkaan ainoa laatuaan.

Khloen kerrotaan eron jälkeen saaneen tietää, ex-poikaystävän pettäneen häntä lukuisten naisten kanssa. The Sun -lehden mukaan tähti odottaa yhä useampien naisten paljastavan harrastaneensa irtosuhteita Tristanin kanssa heidän seurustelun aikana.

Paljastusten myötä Khloen ei enää kerrota syyttävän Jordyn Woodsia perheensä rikkomisesta. Tristan Thompson jäi jo viime huhtikuussa kiinni toisen naisen suutelemisesta, mutta tuolloin Khloe päätti antaa hänelle toisen tilaisuuden.

Tristan Thompsonia ero ei vaikuttanut painavan liikaa. Hänet kuvattiin aikaisemmin tällä viikolla jo uuden naisen seurassa.