Povipommi meikittömänä selfiessä – harva uskaltaa tehdä saman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Courtney Stodden on markkinoinut ahkerasti tulevaa albumiaan sosiaalisessa mediassa paljastavia kuvia esitellen. Nyt nainen on tehnyt täysikäännöksen ja julkaisi itsestään meikittömän kuvan Instagramiin. Hän myöntää itsekin, että otos on harvinainen.

Teinivaimona aikoinaan sensaatiolehtien palstoille ilmestynyt Courtney Stodden on pysynyt julkisuudessa lähinnä seksikkäiden kuviensa ansiosta. Nainen on myös työstänyt uutta musiikkia, jonka promoaminen on täydessä vauhdissa. Hänen tuotantoaan suunnitellaan etenkin homoklubeille soitettavaksi.

Nyt Courtney Stodden on päättänyt olla kuvassa ilman meikkiä tai muhkeaa kampausta. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy, nimittäin muhkea rintavako. Ihmiset ovat kommentoineet, että meikitön selfie on hänen paras kuvansa.

View this post on Instagram

IN RARE FORM #nomakeup #selfie 🙉🙉🙉🙉🙉

A post shared by Daddy Issues (@courtneyastodden) on