Jordyn Woods halutaan valheenpaljastustestiin – tulos esitetään Kardashianien jaksossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman nuorimman miljardöörin, Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods joutui luopumaan kaikista ystävyyden tuomista eduista jäätyään kiinni Khloe Kardashianin miehen, Tristan Thompsonin kanssa pelehtimisestä.

Nyt on valloilla huhu, jonka mukaan Thompsonin ja Woodsin suhde olisi kestänyt jopa kuukauden ennen kiinni jäämistä. Kylie Jennerin kerrotaan olevan järkyttynyt parhaan kaverinsa toimista. Khloe Kardashian on puolestaan vihan ja pettymyksen jälkeen valmis jatkamaan elämäänsä ilman draamaa.

Hän haluaa unohtaa koko pettämisskandaalin ja keskittyä hyvinvointiinsa. Ihmiset vaativat kuitenkin vastauksia, RadarOnline uutisoi.

Nyt Kris Jenner on ehdottanut Jordyn Woodsille valheenpaljastustestiä, jossa kysyttäisiin hänen ja Tristan Thompsonin mahdollisesta suhteesta. Testi kuvattaisiin Kardashianien jaksoon ja Woods on luvannut pohtia asiaa. Tristan Thompsonin kiinni jääminen oli vain ajan kysymys, mutta Jordyn Woodsin osallisuus tuli kaikille täytenä yllätyksenä.